Η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στα «γυράδικα-ψητοπωλεία»

Η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στα «γυράδικα-ψητοπωλεία»

Η εταιρεία που αλλάζει τα δεδομένα στα «γυράδικα-ψητοπωλεία»

Επιτέλους, «γύρος εν ελλάδι»… με την τεχνογνωσία, την ποιότητα και την αξιοπιστία της κορυφαίας εταιρείας, στο χώρο των τροφίμων, της Creta Farms.

Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας “Κοπάνης Logistics” στη Λαμία, έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας η παρουσίαση στους επαγγελματίες της περιοχής, των προϊόντων «Εν Ελλάδι» της Creta Farms, μιας εταιρείας που εδώ και 30 χρόνια προσφέρει στον κόσμο προϊόντα κορυφαίας γεύσης και υψηλής διατροφικής αξίας.

Η Creta Farms έχει καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής κρέατος, ελέγχοντας έτσι την ποιότητα από την αρχή μέχρι την τελική συσκευασία (δείτε περισσότερα εδώ).

Η Creta Farms συγκαταλέγεται στις καλύτερες εταιρείες της Ευρώπης με την μεγαλύτερη επένδυση στην καινοτομία. Έχει 20 κατοχυρωμένες πατέντες παγκοσμίως και επενδύει σε έρευνα και ανάπτυξη πάνω από 8 εκατ. ευρώ ετησίως.

Για τις ρίζες της εταιρείας, την εξέλιξή της, αλλά και για την γαστρονομική ενημερωτική εκδήλωση στη Λαμία, μίλησε στην κάμερα του LamiaReport η Έλενα Δομαζάκη, επικεφαλής εταιρικής επικοινωνίας & ψηφιακού μάρκετινγκ.

Δείτε το βίντεο:

Δείτε φωτογραφίες από την παρουσίαση στις εγκαταστάσεις της “Κοπάνης Logistics” στη Λαμία.