3 scaled
Η  εταιρία KOPANIS SA έχοντας πολυετή εμπειρία στη τροφοδοσία χώρων μαζικής εστίασης, γνωρίζει απόλυτα τις ιδιαιτερότητες , τα απαιτητικά χρονοδιαγράμματα, την έντονη εποχικότητα, τις ανησυχίες για τις επιπτώσεις τυχόν ελλείψεων κάλυψης,  και αναλαμβάνει πλήρως την ευθύνη μέσω του επιχειρηματικού πλάνου της , να καλύπτει αποτελεσματικά κάθε ανάγκη του πελάτη.

Τι μας κάνει να ξεχωρίζουμε

Η φύση των δραστηριοτήτων του Ho.Re.Ca είναι ιδιαίτερη, δεδομένου ότι περιλαμβάνει κατηγορίες ευαίσθητων προϊόντων. Συχνά απαιτούνται καθημερινές παραδόσεις και έγκαιρες προμήθειες (just-in-time).

Οι άνθρωποί μας διαθέτοντας την εμπειρία και τις κατάλληλες γνώσεις διαχειρίζονται ένα μεγάλο portfolio ειδών με 10.000 κωδικούς, φροντίζοντας τόσο για την αποτελεσματική αναπλήρωση των αποθεμάτων μέσω μοντέλων πρόβλεψης ζήτησης, όσο και για την ταχύτητα κάλυψης της αγοράς ακόμη και στα πιο απομακρυσμένα σημεία του κλάδου στις περιοχές των Νομών Φθιώτιδας, Ευρυτανίας, Φωκίδας, Βοιωτίας, και Β. Εύβοιας που εξυπηρετεί.

 

Το Τμήμα Πωλήσεων Ho.Re.Ca μέσω ενός οργανωμένου και σταθερού πλάνου Επισκέψεων φροντίζει να είναι πάντα «δίπλα» στο πελάτη, να αφουγκράζεται τις ανάγκες και τις ανησυχίες του , και να του παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες όσον αφορά την γκάμα των προσφερόμενων προϊόντων και τη παρουσίαση αποδοτικών λύσεων. Η εξυπηρέτηση των πελατών όσον αφορά τις παραγγελίες υποστηρίζεται συνδυαστικά και από το τμήμα Teleorders στο τηλεφωνικό κέντρο το οποίο λειτουργεί σε καθημερινή βάση παρέχοντας άμεση εξυπηρέτηση και επικοινωνία με τους πελάτες μας. Συγκριτικό πλεονέκτημα , η χρησιμοποίηση συστήματος φορητής παραγγελιοληψίας SFA, που δίνει πρόσβαση στους πωλητές και στο τηλεφωνικό κέντρο σε μια σειρά από πληροφορίες σχετικά με τον κάθε πελάτη και την γκάμα του. Οι πωλητές μπορούν να καταχωρούν on line την παραγγελία ενώ βρίσκονται στο σημείο του τελικού παραλήπτη, και να δρομολογείται προς εκτέλεση.

infographic

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες.

Η εταιρία KOPANIS SA με εξειδίκευση ετών στο χώρο της Μαζικής Εστίασης δεν μένει μόνο στη προσφορά της πληρέστερης γκάμας προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές  αλλά παρέχει και συμβουλευτικές υπηρεσίες.

 

Θέλοντας να μοιραστεί όλη αυτή την τεχνογνωσία δημιούργησε ένα σύγχρονο χώρο όπου ο συνεργάτης μπορεί να  γνωρίσει καινοτόμα προϊόντα, να πειραματιστεί με νέες ιδέες, και να επιμορφωθεί σε ειδικευμένες τεχνικές από αναγνωρισμένους σεφ, baristas κλπ.

MISSION

Ο σημαντικότερος παράγοντας που διαφοροποιεί την εταιρία μας , είναι η καθημερινή επαφή των πωλητών μας με τους πελάτες. Έχουμε κερδίσει την εμπιστοσύνη του πελάτη και είμαστε περήφανοι όταν οι αξίες μας γίνονται κάθε μέρα πραγματικότητα.

VISION

Η συνεχής βελτίωση της εμπειρίας του πελάτη είναι για εμάς μόνιμη πηγή εξέλιξης και καθημερινή μας επιδίωξη.

Η υψηλή  ποιότητα των προϊόντων μας είναι για εμάς αδιαπραγμάτευτη επιλογή.

Κατηγορίες Προϊόντων

Πρώτες ύλες Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας

Βοηθήματα Μαγειρικής

Αλλαντικά

Τυροκομικά

Είδη Catering

Κατεψυγμένα Τυποποιημένα Προϊόντα

Είδη Συσκευασίας

Χαρτικά

Απορρυπαντικά & Υλικά καθαρισμού.

Επαγγελματικός εξοπλισμός