2020 10 27 1.18.08 μμ

H εταιρεία ΚΟΠΑΝΗΣ Cash & Carry εδρεύει στη Λαμία, στην είσοδο της πόλης, σε ιδιόκτητο κτίριο (1.500 m2) , επί της οδού Αντώνη Τρίτση.  

Δραστηριοποιείται στο Γενικό Εμπόριο, στο χώρο της τροφοδοσίας και εφοδιασμού μεγάλων εθνικών αλυσίδων , επιχειρήσεων μαζικής εστίασης, καθώς επίσης και στο εμπόριο Λιανικής μέσω του υποκαταστήματος που διατηρεί στο κέντρο της πόλης της Λαμίας επί της οδού Δημολούλια 5.

Aποτελεί μια ήδη καθιερωμένη εταιρεία στο χώρο των ειδών συσκευασίας, των διακοσμητικών ειδών, των χαρτικών και του επαγγελματικού εξοπλισμού, η οποία όμως μέσα απο ένα οργανωμένο σύστημα διανομής κατάφερε να καθιερωθεί και στο χώρο της Μαζικής Εστίασης (εστιατόρια, ψητοπωλεία, καφέ, snacks, φούρνοι) πετυχαίνοντας την “πλήρη” κάλυψη των απαιτήσεών τους.

Η εταιρεία προσφέρει υψηλής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες μέσα απο:

  • Τη μεγάλη γκάμα προϊόντων μας (πάνω απο 15.000 κωδικοί ικανοί να καλύψουν ανά πάσα στιγμή τις όποιες ανάγκες σας)
  • Την πλήρη κάλυψη των αναγκών του κλάδου Μαζικής Εστίασης.
  • Την εξασφαλισμένη ποιότητα των προϊόντων, μιας και αγοράζοντας απο το κατάστημά μας έρχεστε σε επαφή με τις πλέον επώνυμες εταιρείες και τα εγγυημένα προϊόντα τους, σε απίστευτες τιμές.
  • Τις ανταγωνιστικές τιμές μας.
  • Την εξυπηρέτηση των πελατών μας, μέσα απο την δυνατότητα αγορών με διανομή – παραλαβή στη πόρτα σας.
  • Τήρηση των δεσμεύσεων μας όσον αφορά την ποιότητα και τους χρόνους παράδοσης.
  • Το οργανωμένο δίκτυο παραγγελειοληψίας και διανομής μας.
  • Τον υψηλό βαθμό επαγγελματισμού τόσο των ιδιοκτητών, όσο και του υπαλληλικού προσωπικού της εταιρείας μας.

Bάζουμε τις ανάγκες του επαγγελματία ως πρώτη προτεραιότητα.

Η φιλοσοφία της ΚΟΠΑΝΗΣ CASH & CARRY εστιάζει στην άρτια και φιλική εξυπηρέτηση όλων των επαγγελματιών κατα την επίσκεψή τους στο κατάστημα, ώστε να αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη στο χονδρεμπόριο τροφίμων για όλους τους επαγγελματίες προσφέροντας εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές.

MISSION

Στην ΚΟΠΑΝΗΣ Cash & Carry μπορείτε να βρείτε, βοηθήματα μαγειρικής, τρόφιμα, είδη catering, συσκευασία, χαρτικά, επαγγελματικός εξοπλισμός, απορρυπαντικά, υλικά καθαρισμού.

VISION

Αναζητά διαρκώς τους καλύτερους τρόπους και μεθόδους που εξυπηρετούν πλήρως τις ανάγκες του επαγγελματία και καταναλωτή. Όλων εκείνων δηλαδή που στήριξαν και συνεχίζουν να στηρίζουν, σε αυτούς που ουσιαστικά οφείλει την ύπαρξή της.

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ

Αντώνη Τρίτση 23,
Λαμία
Τ.Κ.351 00